Eindelijk Tweede Zaanbocht Run

Een diepte zucht van opluchting klonk bij het definitieve bericht dat er (ook) weer gewoon hardgelopen kan en mag worden. Dat betekent dat de tweede editie van de Zaanbocht Run daadwerkelijk gehouden gaat worden. Zondag 3 september 2023 gaat dit spektakel plaatshebben.

De honderden deelnemers van de eerste editie weten het nog als de dag van gisteren: de Zaanbocht Run is een puur recreatieve loop waarbij vooral gezelligheid voorop staat, het publiek belangrijk is en levende muziek zorgt voor een prettige sfeer langs de route. Een unieke loop over de Zaanbocht en langs de Zaanoever van Wormer.

Net als de eerste zal ook deze tweede editie bestaan uit een kidsrun van 1,5 km, een 5 km- en de 10 km loop. De starttijden zijn 10.30 uur de Kidsrun, 11.00 uur de 5,  om 12.00 uur de 10 kilometer.

Vanuit de eerste editie staan al bijna 500 deelnemers ingeschreven. Het laat zich raden dat er nog veel meer mensen mee willen doen aan deze unieke loop. 

Opgeven kan weer via https://www.zaanbochtrun.nl/inschrijven 
21-03-2022

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen